Schoolteam

Carolien

Mijn naam is Carolien. Ik werk al vele jaren in het basisonderwijs op verschillende plekken in ons land.
Eerst aantal jaren in Oegstgeest, daarna in Kruiningen, Den Haag en Maasluis. De laatste jaren werk ik met veel plezier op de Kerckeboschschool.

Ellen

Mijn naam is Ellen Kruft. Ik ben al langer bij de Kerckeboschschool betrokken. Eerst als ouder en sinds 2008 werkzaam als leerkracht en IB-er. Daarnaast ben ik de vertrouwenspersoon van de school.

Esther

Mijn naam is Esther. Ik ben in 2006, na het afronden van de opleiding, gestart op de Kerckeboschschool. Ik geef al jaren met veel plezier les in de bovenbouw. 

Ilse

Hallo, ik ben Ilse Buizer. Al heel lang (20 jaar) werk ik met veel plezier op de Kerckeboschschool. Dat ik hier zo lang werk, heeft te maken met de sfeer, de uitdagingen/ontwikkelingen en natuurlijk voor onze leuke kinderen, collega's en ouders.

Als adjunct-directeur houd ik mij bezig met onder andere de formatie, financiën en beleidszaken. 

Joyce

Mijn naam is Joyce Hooft. Ik geef sinds 2007 les, waarvan de laatste jaren in de bovenbouw op de Kerckeboschschool. Naast leerkracht ben ik ook de rekencoördinator. 

Lia

Maarten

Ik ben meester Maarten. Ik werk fulltime verdeeld over twee scholen. Op de Kerckeboschschool geef les in de middenbouw. Dat is een fantastische leeftijdsgroep om les te mogen geven en we doen veel met muziek, creativiteit en natuur. Op de Sluis werk ik als muziekdocent, dat is een andere school van onze stichting CBO.

Rianne

Mijn naam is Rianne. Nadat ik in schooljaar 2022-2023 mij lio-stage in groep 8 heb gelopen, ben ik blijven werken als leerkracht. Ik geef de helft van de week les, omdat ik de andere helft van de week werk bij Buitenhorst, een centrum voor autisme. Ik doe dit allebei graag, daarom heb ik gekozen voor deze combinatiebaan. 

Marit

Ik ben Marit, de administratief medewerkster van de school. U zult mij dus voornamelijk in kantoor achter de computer zien zitten :)

Maryse

Mijn naam is Maryse. Ik heb gestudeerd aan de Marnix Academie en werk sinds 2018 op deze school. De afgelopen jaren heb ik les gegeven aan groep 1/2 en groep 3. Ik geniet van elke dag en heb veel plezier in mijn werk.

Pauline

Mijn naam is Pauline. Ik ben in 2019 als leerkracht op de Kerckeboschschool begonnen. Ik werk vier dagen in de week in de onderbouw. In mijn werkende leven heb ik diverse functies bekleed zowel binnen als buiten het onderwijs, waarbij de rode draad altijd het jonge kind was.

Peter

Hoi, mijn naam is Peter. Voorheen kon je mij vinden als meester voor de bovenbouw. Ik deed dit altijd met veel plezier. Sinds schooljaar 22-23 ben gespecialiseerd in ICT onderwijs. Ik werk nu op stichtingsniveau en op twee scholen om kinderen digitaal vaardiger te maken.

Petra

Ik ben Petra Blomhert en werk inmiddels 15 jaar op de Kerckeboschschool als onderwijs assistent. Soms geef ik na schooltijd ook tekenles.

Rebecca

Ik ben Rebecca Gerritsen. Ik werk sinds 2003 op de Kerckeboschschool, vaak in de middenbouw.  Daarnaast ben ik taalcoördinator. Ik geniet enorm van mijn vak! 

Renske

Mijn naam is Renske. Ik geef sinds 2008 les op deze school. Ik vind het gaaf om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Hier geniet ik enorm van! Naast juf ben ik moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om tijd met mijn gezin door te brengen. Daarnaast wandel ik graag, ga ik graag uit eten en spreek ik met vriendinnen af.

Rianne

Ik ben Rianne en ben sinds 2015 werkzaam op de Kerckeboschschool. Ik geef deeltijd les aan de middenbouw.

Ronald

Mijn naam is Ronald Nagtegaal en al heel wat jaren met veel plezier directeur van de school. Na diverse werkplekken ben ik geland op deze mooie school met nog steeds interessante uitdagingen. Mijn passie is om leiding te geven aan een team, waarin 'onderwijs actualiseren met behoud van het goede uit het verleden' centraal staat. We doen dat met elkaar en dat is in ons team geen lege opmerking. Samen word je meer!

Ruth

Hoi, mijn naam is Ruth van der Heiden. Ik werk vanaf 2002 op de Kerckeboschschool waarbij ik voor verschillende groepen heb gestaan. Je kunt mij op maandag, woensdag om de week en donderdag in de school terugvinden. Daarnaast ben ik de BHV coördinator van de school.

Willemijn

Mijn naam is Willemijn, ik werk sinds 2010 op de Kerckeboschschool en ik sta al een aantal jaar met veel plezier in groep 6. Ik ben dol op voorlezen en ik vind het leuk pabo studenten te begeleiden.

Marije

Ik ben Marije, ik geef met veel plezier les aan de bovenbouw. Voordat ik juf werd heb ik in de marketing gewerkt, maar inmiddels sta ik al 8 jaar voor de klas. Ik ben moeder van 3 kinderen, ik ben gek op Frankrijk en de Franse taal en ik sport graag.