Welkom op de pagina van Groep 8

Het nieuwe schooljaar gaat beginnen! Groep 8 gaat een bijzonder, spannend en hopelijk geweldig jaar tegemoet!

Op deze site zullen we regelmatig leuke nieuwtjes delen, zoals foto's en verhalen van de activiteiten die we doen met groep 8.

We kijken uit naar een mooi schooljaar en hebben zin om te beginnen!

Verdeling leerkrachten t/m december 2017

maandagmeester Peter
dinsdagmeester Peter
woensdagmeester Peter
donderdagmeester Peter
vrijdagmeester Karel

Verdeling leerkrachten vanaf januari 2018

maandagmeester Peter
dinsdagmeester Peter
woensdagmeester Peter
donderdagjuf Esther
vrijdagjuf Esther

ANWB streetwise

6december2017peter

Op 27 november pakte de ANWB groots uit op de Kerckeboschscool. De leerlingen van groep acht moesten een ingewikkeld parcour met de fiets afleggen. Deze trapvaardigheidcursus behelsde: rijden over een balk, rondje met één hand los van het stuur maken, slalommen en een noodstop. Tenslotte mochten de kinderen het parcour afleggen met een gemotoriseerde step.

Surprises

6december2017peter

Ook dit jaar waren er creatieve hulp Sinten en pieten in de klas. Wat een prachtige surprises zijn er gemaakt! We hebben genoten van alle gedichten en de overdosis snoep.

Dans workshop

6december2017peter

In het kader van creatieve vorming, worden er workshops Dans aangeboden. De kinderen van groep acht moesten uit hun comfort zone en de dansvloer op.

Steevast begon de les met een pittige workout waarbij squads en push-ups elkaar in hoog tempo afwisselde. Menige jongen moest het afleggen tegen de tengere juf. Gniffel. De toon was gezet!

Er werden gedurende drie sessies steeds ingewikkelde danspatronen gemaakt, waarbij de inbreng van de kinderen essentieel was. Het resultaat was harstikke gaaf: iedereen deed enthousiast mee en maakte er een mooie show van!